Charrua Forlan upploppsstrid Charrua Forlan upploppsstrid

Örebro 2019-05-04: Två hästar ut på V75 resulterade i två fina andraplatser. Charrua Forlan och Emilia gjorde sitt bästa och kämpade hela vägen men blev snöpligt målfotoslagna.

Eldorado B. i provstarten Eldorado B. i provstarten

Eldorado B. med Torbjörn spurtade storstilat från sitt hopplösa utgångsläge.
Vi är mycket nöjda med dagen!

Binoculars & Dear Matrix Binoculars & Dear Matrix

Solvalla 2019-04-30: En härlig tid på året är verkligen här och det är inte bara för vårvärmens skull. Tävlingshästarna som har vintertränat har årsdebuterat och så har vi framtidshoppen som nu visar upp sig för första gången i och med sina kval.
På självaste Valborgsmässoafton fullföljde Binoculars och Dear Matrix godkända kvallopp på ett bra sätt och nästa vecka är det även dags för Epona. Det blir väldigt spännande att se hur de fungerar sen när det är tävling på allvar också!

Solvalla 2019-04-17: Torbjörn Jansson körde resolut framåt från spår 8 med Real Caviar och ledaren släppte välvilligt över täten. Väl där kunde man bestämma en bit och sedan självmant öka tempot successivt under slutvarvet. Sista 500 avslutades bekvämt via 13,6 och konkurrenterna hölls på behörigt avstånd. Stort grattis till ägaren Stall Vanja HB.

Solvalla har börjat publicera segerintervjuer på sin Youtube-kanal och den aktuella finns här nedan:

One Two Beat One Two Beat

Sundbyholm 2019-04-08: Ikväll tog stallet en fin dubbelseger på V64 i Eskilstuna.

One Two Beat har Torbjörn varit nöjd med nästan varje gång utan att de fått sätta pricken över i. Sist satt han fast och de krafterna fick han istället nytta av idag. Han öppnade som vanligt snabbt och körde till spets. Efter den snabba inledningen kunde de lugna ner det lite och sedan var det ingen som kom närmare än 2,5 längd. Stort grattis till ägarna i Stall Duo.

U.bergs Svante U.bergs Svante

Ledningen från start till mål blev även segerreceptet för U.Bergs Svante. Han infriade favoritskapet och tog andra raka segern när han utan problem gick ifrån konkurrenterna över upploppet med oryckt norsk och tussar. Stort grattis till ägaren Stall Vanja HB.

Se segerintervjuerna med Torbjörn Jansson från vinnarcirkeln nedan:

U.bergs Svante U.bergs Svante

Sundbyholm 2019-03-22: Idag var det vår i luften och det är med spänning vi snart kommer ta ut några hästar som fått lite vila och vinterträning.

Hästarna känns generellt sett fina och det fick vi kvitto på idag när Sigel Doc tog en fin 2:a plats, One Two Beat kändes fin och i uppåtform men blev fast bakom hästar och så inte minst U.bergs Svante som såg till att stallet fick med sig en seger hem. Han verkar trivas bra med Emilia Leo som körde framåt från spår 7 bakom bilen, hittade ner i rygg på ledaren och tog sig förbi denne över upploppet när luckan kom. Stort grattis till ägaren Stall Vanja HB.

Nygård 2019-03-09: Uppdaterat med korta statuskommentarer om samtliga hästar. 

Solvalla 2019-01-09: Selfie Brodde inkasserade karriärens andra seger ikväll. Spår 8 autostart är sällan roligt men loppet underlättades av att favoriten galopperade i ledningen i första sväng. Torbjörn körde då resolut mot ledningen och dirigerade loppet så att ingen kom nära. Stort grattis till ägarna Taxinge Nygårds Fastighet AB med flera och skötaren Angelica. Segerintervjun nedan:

U.bergs Svante U.bergs Svante

Solvalla 2019-01-02: Stallet fick en bra start på nya året med 1 seger och 2 andraplatser den första tävlingsdagen. Bella M.J. gjorde på nytt en bra prestation som tvåa från utvändigt om ledaren men bäst resultat fick vi i loppet innan där One Two Beat tog hand om ledningen och stallkamraten U.bergs Svante efter tredjespår i första sväng placerades i dödens. Den fördröjda starten samt de två omstarterna tog nog lite mer på One Two Beat's krafter för Svante (som verkar trivas med Emilia Leo) visade sig vara den bästa för dagen och han var den enda som (säkert) tog sig förbi över upploppet. Stort grattis till ägaren Stall Vanja HB och skötaren Agnes.