Guardian Guardian

Solvalla 2020-03-04: Fyraårige Guardian hade bara gjort 2 starter innan kvällen varav 1 sedan han kom till oss men den gången slutade det med galopp. Efter det har han kastrerats och fått träna på men fick tyvärr strykas vid en tilltänkt start i december. Det har känts allt bättre i träningen hemma och det visade sig också på banan. Torbjörn tog det lugnt från start men de fick ändå en fin position i andrapar utvändigt. Ca.600m från mål sattes attacken in och Guardian stegade ifrån till lätt vinst med en segermarginal på 4 längder. Stort grattis till ägaren Stall Merrimac och skötaren Angelica. Segerintervjun nedan.

Stallet har haft en riktig fin start på året och efter Guardians seger har vi på 14 starter 5 segrar och drygt 70% i platsprocent.

Nygård 2020-02-28: Denna vackra vinterdag fångades 2-åringarna på bild under sitt träningsjobb så nu finns även de med på bild under "Våra hästar" och "Bildgalleri".

www.atg.se www.atg.se

Solvalla 2020-02-26: Selected News var spelad till stor favorit efter den fina insatsen i debuten och han gjorde ingen besviken. Torbjörn körde ett snällt lopp i tredje utvändigt med attack först i utgången av sista sväng och då seglade de enkelt förbi konkurrenterna. Stort grattis till ägare Stall Mälarturf och skötare Angelica. Segerintervjun från vinnarcirkeln nedan. 

Även Sigel Garline gjorde en mycket fin insats ikväll via en resa i rygg på ledaren och en snabb avslutning. Han med sina knappa 450.000kr på kontot inför starten var endast slagen av Sir Ratzeputz som har drygt 3 miljoner på kontot. 

Selected News Selected News

Solvalla 2020-01-29: Selected News debuterade ikväll med den äran. Torbjörn Jansson tog det lugnt och säkert från start och fick sedan positionen först i andraspår. Ut på slutvarvet skruvade man upp tempot och det fanns ingen som kunde stå emot eller utmana honom. Sista varvet klockades runt 12,5 och segertiden skrevs till 15,4. Vi hoppas nu att han får vara hel och frisk och utvecklas vidare framöver. Stort grattis till ägare Stall Mälarturf och skötare Angelica. Segerintervjun från vinnarcirkeln nedan:

Junior Le Soleil Junior Le Soleil

Sundbyholm 2020-01-07: Lite tur ska man ha ibland och det hade Junior Le Soleil och Jorma Kontio ikväll när det blev omstart i första försöket där Junior inte satte en fot rätt. I andra starten gick det däremot bättre och de kunde köra fram till ledningen. Han sprang och spetsade öronen och var inte helt fokuserad på uppgiften under loppet men när han har häst utvändigt visar han fin inställning. Just inställningen plockade han fram sista biten när han kontrade tillbaka mot den utvändiga hästen, som såg ut att fått lite grepp, och vann loppet. Stort grattis till ägare Bifirma Stall Mållinjen och skötaren Isabelle.

Sigel Garline Sigel Garline

Solvalla 2020-01-01: Året inleddes på allra bästa vis med seger i årets första start.

Sigel Garline fick större delen av fjolåret förstört av en krånglande hov men är nu förhoppningsvis tillbaka på allvar igen. Väl understödd av Rikard Skoglund vann han ikväll på ett övertygande sätt. De tog det försiktigt i starten och hamnade i position 2-3:e utvändigt som byttes ut mot utvändigt ledaren ca. 1200 från mål. Några hundra meter senare övertog han täten och sen kunde ingen hota och mållinjen passerades med krafter sparade. Stort grattis till ägarna i Landborg Förvaltnings HB och skötaren Rosmarie. Segerintervju nedan: